Oprema

Dom > O nama > Oprema

Co-ekstrudirana mašina

Uvek stavljamo proizvode visokog kvaliteta kao jedan od najvažnijih poslova. Trudimo se da potrošačima obezbedimo zeleni, zdrav i bezbedan materijal za pakovanje kako bi se povećala vrednost proizvoda.

Da bismo pronašli visokokvalitetnu opremu za proizvodnju odličnih kvaliteta, sveobuhvatno upoređivali globalne proizvođače opreme za ekstrudiranje, ispitivanje skrininga. Na kraju, izabrali smo Reifenhausera kao našeg partnera koji ima više od sto godina istorije u Nemačkoj! Čvrsto verujemo da: tačna, izdržljiva i napredna oprema može doprinijeti industriji ambalaže.

Naša oprema ima sledeće karakteristike:

Različite fleksibilne strukture, jedinstveni dizajn može obrađivati simetričnu i asimetričnu strukturu. Svaki sloj materijala može se precizno prilagoditi u skladu sa funkcionalnim zahtevima kupca.
Visoka transparentnost , automatski unutrašnji sistem za kontrolu hlađenja, može garantovati proizvod odličnoj transparentnosti;
Sa ravnomernom debljinom , sistem za automatsku kontrolu debljine radi postizanja konzistentne debljine filma;
Prerađivački materijal može široko da obrađuje mnoge vrste materijala, kao što su PE, PA, EVOH i tako dalje;
Sa širokim opsegom debljine , proizvod može pokriti od 20um do 300um, sveobuhvatan kako bi zadovoljio potrebe kupaca;
Širok spektar primene , može se koristiti za pakovanje hrane, farmaceutsku ambalažu, ambalažu za pesticide, ambalažu za hemikalije i ambalažu za specifične kupce.

201709221713542226877(001).jpg

Mašina za proizvodnju vreća

Ne nudimo samo kvalitetan film, već i kompletan spektar specifikacija paketa kako bi zadovoljili različite potrebe kupaca.

Greenpak ima naprednu proizvodnu liniju za proizvodnju vreća kako bi osigurala dobru garanciju za proizvode višeg kvaliteta. U mogućnosti smo da ponudimo svojim klijentima, kao što su tri zaptivne ivice, vreće za samopouzdanje, torba za zipper, niske vrećice za pečat, specijalne kese i tako dalje. Nudimo mnoge vrste oblika, različite specifikacije proizvoda kako bi zadovoljili različite zahteve kupaca!

201709221655481091215(001).jpg

Štamparska oprema

Imamo bratsku kompaniju u Jiangyin-u koja poseduje 8 boja vakuumske ambalaže za štamparsku štampariju.

Funkcija

Ima jednostavno upravljanje, fleksibilno pokretanje, precizan registar boja.

Brojač brojača može postaviti količinu štampe u skladu sa zahtevima. Mašinu zaustavite automatski na količini ili kada se materijal prekine.

Podizanje pneumatskog cilindra za štampanje i spuštanje, automatski će se pomerati sa mastilom za štampanje nakon podizanja.

Tinto za štampanje proširuje anilox cilindar sa ravnom bojom boje.

Pouzdan sistem sušenja usklađen sa rotacijom velike brzine, automatski će prekinuti vezu kada se mašina zaustavi

201709221718091517309(001).jpg


Copyright © zeleno pakiranje materijala (Jiangyin) Co., Ltd sva prava pridržana.Telefon: +86-510-83599566